Motor theorie examen aanvragen, binnen zeer korte tijd

Voor steeds meer mensen is het de logische vervolgstap; na het behalen van het autorijbewijs, meteen het motor theorie examen aanvragen (voor rijbewijs A) aan. Er zijn motoren in verschillende categorieën maar het motorrijbewijs (A) geldt voor de categorie van onbeperkte motoren. Voor de motor moet je dus ook eerst een CBR theorie-examen afleggen. Dit kan binnen één week bij Examendatum.nl .Voor de motor mag je op 17-jarige leeftijd het motor theorie-examen aanvragen en afleggen. Lees de website eerst goed door en vul daarna alle verplichte velden in. De kosten bedragen 62,45 euro. Betalen kan gemakkelijk en veilig online via iDEAL. Je ontvangt daarna de benodigde informatie binnen 5 werkdagen per e-mail.

Hier kun je direct jouw motor theorie examen aanvragen

Wat wordt getoetst tijdens dit motor theorie-examen?

Je weet natuurlijk al heel wat van het verkeer en gevaarherkenning af. De kennis die je dus hebt, helpt jou verder in het behalen van het theorie-examen motor (A).  Je wordt tijdens dit examen getoetst op:

  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht

Een medewerker wijst jou de weg naar je examentafel/unit. Je krijgt hiervoor 50 vragen op een touchscreen waarbij je er 44 of meer goed moet hebben. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld (www.sneltheorie) waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het theorie-examen. Geen saaie boeken maar alleen leerstof die 100% terugkomt tijdens het theorie-examen. Aarzel dus niet maar start direct met jouw motor theorie examen aanvragen!

Andere manieren motor theorie-examen bij Examendatum.nl

Het reguliere theorie-examen duurt ongeveer tussen de 20 en 30 minuten maar denk jij zelf wat meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je wat moeilijk leest of je hebt een cognitieve stoornis, dan is het mogelijk om het theorie-examen met extra tijd en geluid af te leggen. Je krijgt dan 15 minuten extra tijd. Vraag dan bij de baliemedewerker oordoppen aan. Je hoeft hiervoor geen dyslexieverklaring te hebben. Heb je die wel, dan kun je nadien nog 11 euro terugkrijgen.

Of je kiest voor het individueel begeleid examen, bijvoorbeeld omdat je faalangstig bent. De kosten van deze examens  zijn wat  hoger, namelijk 17,50 euro extra. Bij het individuele examen is dit omdat er een medewerker speciaal voor jou aanwezig is. Dit examen kun je ook niet meer verzetten.

Let er op dat je in dit geval of het vinkje extra tijd of individueel aanklikt.

Wat mee te nemen naar het motor theorie-examen?

Zorg ervoor dat je  een geldig identiteitsbewijs bij je hebt en ook de oproepkaart die wij jou vanuit Examendatum.nl binnen vijf werkdagen na aanvraag  per e-mail hebben toegestuurd. Let er goed op dat, wanneer je geslaagd bent voor het theorie-examen, dit anderhalf jaar geldig is. Zorg er daarom voor dat je je theorie-examen niet te lang voor je praktijkexamen doet.