Brommer / scooter theorie examen aanvragen,  snel in de pocket

Veel jongeren kiezen, zodra ze 15,5 jaar oud zijn, direct voor het brommer / scooter theorie examen aanvragen en afleggen. Dus ben je ook van plan dit CBR bromfiets theorie-examen te doen omdat je graag op een bromfiets of scooter wilt rijden, reserveer dan nu via Examendatum.nl. Lees de website eerst goed door en vul daarna alle verplichte velden in. Betalen kan heel makkelijk en veilig online via iDEAL . Vervolgens krijg je de informatie die je nodig hebt binnen 5 dagen per e-mail toegestuurd. Als je zo snel mogelijk na je zestiende verjaardag bromfiets wilt gaan rijden, zorg er dan voor dat je ongeveer twee maanden voor die tijd je scooter / brommer theorie-examen hebt behaald. In dit geval kan jouw rijschool je beter helpen om rondom je verjaardag je praktijkexamen te halen.

Hier kun je direct jouw brommer / scooter theorie examen aanvragen

Wat moet je weten voor je bromfiets theorie examen?

Het regulier brommer theorie-examen vindt plaats in een gemeenschappelijke examenzaal. Een medewerker van het CBR wijst jou naar je examentafel/unit en de vragen worden gepresenteerd op een touchscreen waarop je ook de antwoorden geeft. Je wordt getoetst op:

  • Verkeersregels

  • Verkeersinzicht

Bij 50 vragen moet je er 44 of meer goed hebben. Behalve in het Nederlands is het ook mogelijk om dit examen af te leggen in andere talen met behulp van een tolk maar dan wel bij een begeleid individueel examen.

Aangepaste manieren brommer / scooter theorie-examen bij Examendatum.nl

Behalve een examen met tolk is er tevens de keuze voor een individueel begeleid examen met een speciale begeleider wanneer jij bijvoorbeeld faalangstig bent of een cognitieve stoornis hebt. Dan geeft dit meer rust. Je kunt ook kiezen voor een extra tijd bromfiets theorie-examen met 15 minuten extra tijd en tevens geluid. Vraag dan bij de baliemedewerker oordopjes aan. Dit kies je bijvoorbeeld wanneer jij moeite hebt met lezen. Een dyslexieverklaring is niet nodig maar wanneer je die wel hebt, kun je nadien nog 11 euro terugbetaald krijgen. Voor deze speciale examens geldt wel een toeslag van 17,50  euro bovenop de kosten van 62,45 euro van een regulier theorie-examen. De  individueel begeleide examens kun je niet van tevoren afzeggen. Let op de vinkjes op onze website  die je voor de betreffende keuze moet aanvinken. Examendatum.nl helpt je ook met het leren van je theorie-examen. Dankzij SnelTheorie (www.sneltheorie.nl), onze 1-daagse spoedcursus, leer je op een makkelijke en praktische manier het theorie-examen in één keer te behalen.

Wat heb je nodig en moet je meenemen naar het brommer theorie-examen?

Het is belangrijk dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt een ook de oproepkaart die wij vanuit Examendatum.nl binnen 5 werkdagen na aanvraag naar jou hebben opgestuurd via jouw e-mailadres.Tips: Lees de vragen goed door en neem er de tijd voor. Meestal is het antwoord dat het eerst in je opkomt het juiste antwoord. Via SnelTheorie (www.sneltheorie) kun je de stof snel en gemakkelijk leren zonder saaie boeken aan te schaffen en je certificaat zelfs behalen in één dag. Aarzel dus niet maar start direct met jouw brommer / scooter /bromfiets theorie examen aanvragen!